BLOG

Darrere
Eixida d’Estiu Canet 2019

Eixida d’Estiu Canet 2019

Genial estada de 3 dies en un hotel de Canet. Gaudírem de moltes activitats i ens ho passàrem estupendament.

Raconet

Raconet

La creativitat no té límits. Mireu quin racó ?

GALA DIVERSIDARTE

GALA DIVERSIDARTE

GALA PER LA DIVERSITAT? Ens veiem el dia 3 de Decembre a les 18:00 en el TAC El nostre cor compartira escenari amb APAMI, els FAGreus i la banda Dekubito Prono and The Supinos. Preparats per a la diversió?

Hace tiempo que no publicamos nada…

Hace tiempo que no publicamos nada…

Hace tiempo que no publicamos nada y como hoy hace día de sofá y manta aprovechamos para mostraros este trabajo que han hecho nuestros chic@s del grupo de cerámica. Maite y Gloria nos dicen que les ha gustado mucho y les ha resultado muy divertido!

Coneix els nostres alumnes

Coneix els nostres alumnes

Ací trobareu un vídeo amb alguns dels nostres alumnes en què vos comptaran quines són les seues experiències en el nostre centre i que és el que fan. Esta és com la seua segona casa per a ells.

El nostre centre

El nostre centre

Estes són les instal·lacions del nostre centre: Ací podeu observar les diferents àrees del centre i el que fem nosaltres en el centre.

Dia de Gravació

Dia de Gravació

Hui han vingut uns xics a fer-nos fotos i gravar prous vídeos per a la nostra nova pàgina web. Hem disfrutat moltíssim i esperem que conegueu tots com som, que és el que fem ací i com ens ho passem de bé. Fem de tot, clauers, llibretes, vidrioles,... Tot fet amb tota...